donderdag 20 september 2012

3e week van augustus



Niet echt veel verandering in de derde week van Augustus, buiten het feit dat het vorige keer aangehaalde "Plaisirs des femmes" met Stefania Sandrelli en "I'll do anything for a buck" Ben Cross nu omgedoopt is tot "The Lie". Alsof dàt het volk ineens met hordes naar de zaal zou lokken.

Eindelijk eens géén Police Academy-film in Cine Rex, deze heeft na bijna twee maanden plaats moeten maken voor de yuppenkomedie "The secret of my success". Michael J Fox speelt hierin een hoogopgeleide boerenjongen die het wil maken op Wall street, maar niet de kans krijgt van zijn superieuren en dan maar een binnenweg zoekt door het aannemen van een alter ego. So far, so cliché. Heel de boel ontaardt in een typische big budget boulevardkomedie. Complete film te bekijken op YT.


Tweede nieuwkomer die week was Project X met Ferris Beuller, euhmmm...Matthew Broderick. Door deze film te herbekijken is het me opgevallen dat Broderick eigenlijk keer op keer hetzelfde typetje neerzet: Ferris Beuller als dierenactivist, Beuller in het leger, Beuller bij de maffia,... Pas veel later zou Broderick opgroeien tot een meer volwaardig acteur cf. The road to Wellville.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten